Låt svalna något. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt attlaga mat och sitta ner en stund vid matbordet och ventilera dagens händelser
Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
Så det var lite därför jag valde attlaga det här receptet igår också. Vinnaren kommer att få jättemycket publicitet, och om all den här publiciteten kunde användas för att sprida vegoevangeliet vore det en enorm möjlighet att göra precis det som Vegorätt på SVT misslyckades med att göra förra vintern – att krossa normer kring vegetarisk mat och visa hur fantastiskt jävla gottochenkelt det faktiskt kan vara
Har du något tips på hur man får sin köttälskande sambo att äta mer vego. Eftersom jag lagar det mesta av maten får jag bestämma men jag vet att han blir som gladast när det serveras kött eller fisk
Jag öppnar och stänger både skafferi och kylskåp - ja, jag vet inte hur många gånger - i hopp om att det ska finnas något nytt därinne när jag öppnar nästa gång
Perfekt om man inte har tid attlaga mat eller bara är sugen på något snabbt och mättande. Idag tänker jag visa er ett superenkelt recept på pasta med tomatsås - det tar inte mer än tio minuter och det blir väääldigt gott
Ibland har vi dagar då vi inte riktigt orkar laga mat från grunden men ändå vill äta någotgott till middag, då är det här receptet på chicken tikka masala perfekt
Med helgen inom räckhåll så är ni säkert sugna på något extra gottatt stoppa i er och det ska ni så klart få, vad sägs om en vildsvinsfilé med ett helt sanslöst gott potatismos och vitlökssmör