Vi valde nötbog den här gången, ordentligt kryddad. Pulled, pork, pulled lamb, pulled chicken eller pulled beef, oavsett vilket kött man väljer att långlaga är det både enkelt och väldigt gott
Lägg de snabbkokta märgbenen i botten, lägg över de rostade grönsakerna, kryddorna med lagerblad men utan fisksås och tillsistdinnötbog som du har saltat ordentligt först
Nötbogi Crock-Pot. Lax iugnen med dillsås. Det som har varit mest populärt under december är nog Crock-Pot recepten men det man har sökt mest på under december är Brysselkål, vilket jag förstår sååå himla gott
Ibland kan man dock strunta i det fina köttet, och välja en nötbog eller högrev och slänga iniugnen så får man något som nästan är bättre än en blodigbitoxfilé
nötbog som vi tog. Tjälknöl tillagas på låg värme under lång tidiugnen. Här har man jobbat och stått iidag för att imorgon ha förmånen att få vara ledig med småttingarnaimorgon