Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. 600-750 gram grytbitar, grytkött som högrev, nötbog eller ytterlår
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. 600-750 gram grytbitar, grytkött som högrev, nötbog eller ytterlår
Ca 600 g nötbog i bit. När köttet är färdigstekt häll i kalvfond/buljongtärning i stekpannan och häll sen på vatten, låt koka i ca 1 min. Ca 600 g nötbog
Jag hade köpt hem en bit nötbog för att göra stek eller köttgryta på. ca 1 kg nötbog 1 gul lök 4 msk tomatpuré 2 msk dijonsenap ca 4-5 dl vatten salt, peppar 2 dl lätt creme fraiche smör att steka i Skär köttet i ca 1 cm tjocka strimlor, ca 4-5 cm långa. (bilden blev inge bra alls men det såg faktiskt riktigt gott ut i verkligheten o det är så värt o testa) ca 1 kg nötbog