Den här mustigavintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet. Pulled pork och annat kött som långbakas iugnen är ju som bekant på modet
Vi bestämde oss för att använda nötkött som vi har hemma i frysen, och tog en rejäl bitfin högrev. Pulled pork har ju blivitsupertrendigt och viville också prova på detta tillsist, inteminst för att det låter himlasmidigt att stoppa in maten iugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tillsmiddagen är färdig
Ingredienser. tomato purée (ica), honung, soya sås. Gör glaze och smörj i köttet. ♡ 1 kg nötkött, benfritt av rostbiff, fransyska eller innanlår. Sätt ugnen på 170C. Lägg den i kylskåpet för 30 min. Stek iugnen för 1 och halv timme. 1 kg nötkött
Jag hade också en bitskirt steak som blev över när jag gjorde rivetnötkötttill tacos. Vanligtvis brukar man grilla den långsamt men jag valde att brässera den långsamt iugn
Det fungerar naturligtvis med andra ”stekar” av både älg och nötkött. Jag bryr miginte om termometer, köttet blirinte rosa men det blir mört som bara den, bara det får långlagas under låg ugnstemperatur
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Majskolvar, champinjoner, fläskfilé och så nötkött från Mats egen gård hamnade på grillen. ) och klyfta potatisen, lägg dem som "båtar" i smord ugnsform ca
Du kan laga tjälknöl av vilt- eller nötkött. Tjälknölen är resultatet av en smått genialtillagningsmetod, där det fortfarande frysta köttet steks iugn, länge och på låg temperatur
Nötkött -. Här kommer en riktigt god och smakrik köttfärspaj, passar lika bra till lunch som middag. Och så enkel att göra så det inte går att misslyckas