Ramen en japansk nudelsoppa med kinesiskt ursprung. Man kan toppa nudelsoppan med precis vad man vill, vanligast i Japan är dock griskött, vårlök, kokt ägg och groddar
Ramen med kyckling4 port1 paket Santa Maria Ramen Noodles2 msk olja4 st kycklingfiléer, gärna med skinnsalt och peppar efter smak1 liter kycklingbuljong (2 buljongtärningar, 1 liter vatten)8 st Santa Maria Lemon Grass2 vitlöksklyftor4 salladslökar2 pak Choi, salladshuvud1 msk Santa Maria Rice Vinegar2 msk Santa Maria Tamari Dark Soy1 färsk röd chili5 kvistar koriander1. 1 paket Santa Maria Ramen Noodles
Ramen med sobanudlar, egenodlad broccoli, kinesisk gräslök och salladslök. Att koka sin egen ramenbuljong till goda nudelsoppor är tidskrävande, men väl värt besväret
Ramen är en japansk nudelsoppa. Ramen – på lesscarbs vis. Man kokar en god fond och sedan lägger man ner allt man gillar i en skål och häller varm buljong över
Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho. Videon av när jag lagar Ramensoppa och Linda Bakkman från SOK och Anna Richert från WWF pratar tillsammans med Rickard Sjöberg och seglaren Max Salminen om projektet kommer att sändas som ett inslag i Postkodlotteriets TV program ”En Ska Bort” och ligga på deras Facebooksida nu under mars
För er som vill försvinna en stund in i japanska smaker och värma er med en härlig nudelsoppa eller njuta av riktigt mört kött i en ångkokt vetebulle borde besöka Ramen-Ya med en gång
nudelsoppa. Så nu fick den Japanska Ramen bli pimpad med torkat kött. nudelsoppa. Sen gjorde jag min kantarellomelett, ser att det serveras ägghalvor i ramen
Tempura soba är en året runt favorit bestående av varm nudelsoppa toppad med en tempurafriterad jätteräka, yaki soba är närmast att betrakta som en nudelwok med kött och grönsaker och soba cha är brunt “te” bryggt på rostade bovetekärnor