Nyårs huvudrätt recept

Tips på huvudrätter till nyårs

Tips på huvudrätter till nyårs

Laxfyllda kroppkakor med smörsås. Låter kanske konstigt, men era gäster kommer att slicka tallriken och be om receptet
Västerbottensruta med löjrom - förrätt - nyår

Västerbottensruta med löjrom - förrätt - nyår

nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Varmrätter till nyårs

Varmrätter till nyårs

Dessa går att äta antingen som huvudrätt eller som tillbehör till t ex kött. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Nyårs meny

Nyårs meny

Huvudrätten bestod av vitlöksspäckad oxfile med grönpepparsås o potatisgratäng. god meny. Aptitretarna bestod av Chivetse och en parmalindad mozzarella

Nyår 2010/2011

Peters morotssoppa med creme cheese Huvudrätt. Vi har turen att år efter år få fira nyår med ett helt gäng underbara människor

Nyår 2015

Grannarna bjöd på älgkalvfilé och rådjurslår med ungsrostad potatis, pepparsås och grönsaker till huvudrätt

Nyår 2011

Faktiskt den bästa nyårsafton på mycket länge. Till förrätt dumplings med tre olika såser, huvudrätten bestod av en fisksoppa tillsammans med vitlöksbröd och till efterätt Håkans bästa Cheesecake

Nyår 2017

Jag ordnade nyårsdukningen och blev ändå nöjd med vad jag lyckades fixa fram med vad som fanns i huset
Nyårs meny

Nyårs meny

Till huvudrätt hade Elin fixat älgstek med kokt potatis och brunsås. Nu är nyårsfirandet slut för vår del
Nyår 2013

Nyår 2013

I år blev den en, som många gånger förut, Italiensk middag på nyår med lamm som huvudrätt. Sedan följer en första huvudrätt, kallad primo, som ofta består av pasta eller risotto
Nyår 2018/2019

Nyår 2018/2019

Kalle och Maria stod för huvudrätten, fransyska och biff av älg tillsammans med potatisgratäng och rödvinsås
Vildand med Marsala och risotto till nyår

Vildand med Marsala och risotto till nyår

En perfekt huvudrättnyårsmenyn, efter en pilgrimmsmussla och hummerpasta. Vilt är knappast något som numera är sällsynt på nyårsmenyn, men likväl ett trevligt alternativ till en helstekt oxfilé

Sista bilderna från nyår!

Nyårsförrätten, löjrom med hackad rödlök, crème fraiche & smörstekt bröd. Huvudrätt, pepparbiff med potatis- & västerbottensnurror, sparris & svamp