På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Dessa går att äta antingen som huvudrätt eller som tillbehör till t ex kött. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Huvudrätten bestod av vitlöksspäckad oxfile med grönpepparsås o potatisgratäng. god meny. Aptitretarna bestod av Chivetse och en parmalindad mozzarella
Faktiskt den bästa nyårsafton på mycket länge. Till förrätt dumplings med tre olika såser, huvudrätten bestod av en fisksoppa tillsammans med vitlöksbröd och till efterätt Håkans bästa Cheesecake
I år blev den en, som många gånger förut, Italiensk middag på nyår med lamm som huvudrätt. Sedan följer en första huvudrätt, kallad primo, som ofta består av pasta eller risotto
En perfekt huvudrätt på nyårsmenyn, efter en pilgrimmsmussla och hummerpasta. Vilt är knappast något som numera är sällsynt på nyårsmenyn, men likväl ett trevligt alternativ till en helstekt oxfilé