Nyårsmeny 5 rätters recept

Nyårsmeny – 3 rätters middag

50 g smör. 5) Blanda paprikapulver, chilipasta och salt i liten skål. Hyvla eller skiva smör i en långpanna, lägg rullarna och grädda i ugnen i 25-30 min tills de är gyllenbrun. 5 dl smulade Oreos. 225 g cream cheese. 1) Värm ugnen till 175° C och smöra en springform (ca 26 cm). Minska ugnens värme till 150 grader. 5) Häll i cream cheese i en bunke och vispa på medelhastighet under 3 minuter tills den är slät. Häll i grekisk yoghurt, 0,75 dl av Nutellan och vaniljsocker och vispa under ytterligare en minut. Häll försiktigt kokande vatten i kastrullen/stekpannanp så det bildas ett vattenbad runt springformen, ungefär 2,5 cm runt springformen. 7) Grädda ca 1,5 timme, eller till dess centrum nästan stelnat. Minska ugnens värme till 150 grader
Nyårsmenyer

Nyårsmenyer

Här kommer 2 förslag på 3 rätters menyer som ni kan laga till nyår. 3 rätters m. Solen skiner där jag bor, vilket inte har varit så vanligt den senaste tiden
Nyårsmeny 2015

Nyårsmeny 2015

Här hemma varierar det, men en sak är dock lag när det kommer till Nyårsafton, och det är att det ska serveras tre-rätters middag
Nyårsmeny och dagens middag!

Nyårsmeny och dagens middag!

Nu mina vänner börjar det närma sig nyår. Har ni menyn klar. Min är i alla fall klar. Kanske lite finlir och justeringar som ska till men annars är jag nöjd

Nyårsmeny – broccolisoppa och pasta med kronärtskockspesto

Istället för tre rätters körde vi ”lunch-middag-kvällsmat” fast i tre rätters version. 450 gram frusen broccoli, 200 gram frusen spenat,1 /2 solo vitlök, 2 små gula lökar, 1 msk äpplecidervinäger, 1 1/2 msk lantbuljong, 1 krm peppar, 2 krm curry, 4 dl grädde/fraiche (jag hade 1 dl kokosmjölk,1 dl havregrädde, 2 dl havrefraiche), 4 dl vatten, 2 msk fryst basilika. 450 gram frusen broccoli

LCHF nyårsmeny framdukat

Vi har fått ihop en underbar 5rätters LCHF meny. Strax ska vi ut och gå 5 km, grilla i skogen, äta småplock och sippa champagne (vilken picknick). Nyårsmeny 2017
Förslag på nyårsmenyer

Förslag på nyårsmenyer

Här kommer 2 förslag på 3 rätters menyer som du kan laga. Det närmar sig nyår och snart är det 2016. Klicka på recept-namnet för att komma till receptet
Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Ett Gott Slut med 3-rätters Nyårsmeny

Idag bjuder jag på tips till en nyårsmeny med klassiska recept, den typ av mat som alltid var mest populär när jag jobbade som kallskänka, kock och köksmästare under 18 år på olika restauranger. Både jag och Lennart har under de senaste 15-20 åren kämpat med flera svåra sjukdomar och lyckats, på ett närmast mirakulöst sätt, ta oss tillbaka till en hälsa vi båda trodde var ouppnåelig. Lennart är 75 och jag blev nu i höst 57, så vi kan båda skriva under på att det är aldrig försent att förändra sitt liv. Nu över till 3-rättersmenyn, med tips på rätter som passar både gäster som är köttätare eller håller sig till grönsaksbaserad mat, jag själv föredrar en mix av dem båda. Ställ in korgarna i ugnen på 75º och låt stå inne en timme. Det blir cirka 10 små desserter eller 4-5 större av den här satsen

Lustfylld och lättlagad nyårsmeny

En len jordärtskockssoppa med äpple och rökt sidfläsk blir en mysig inledning på nyårsmenyn. I dag bjuder vi på en lättlagad men festlig nyårsmeny
Tips på två goda efterrätter till nyår

Tips på två goda efterrätter till nyår

christine95hotmail-com. Nyårsmeny 2016. 50. christine95hotmail-com. 15. christine95hotmail-com. 59. christine95hotmail-com. 50. christine95hotmail-com. 2016-07-25 22. 25. 55. christine95hotmail-com. 2016-07-05 12. christine95hotmail-com. 2016-05-03 13. christine95hotmail-com. 2016-05-03 13. christine95hotmail-com. christine95hotmail-com. « Nyårsmeny 2016 After eight-mousse »
Vegansk Minestronesoppa

Vegansk Minestronesoppa

Vegansk nyårsmeny – flera förslag. 1, 5 msk ljus grönsaksfond. 1,5 dl okokta vanliga makaroner. 2,5 dl Rapsolja. Ha i vatten, grönsaksfond och låt koka i 45 min. Lägg i tillsammans med pastan och låt koka 15 minuter tills pastan är klar. 1, 5 msk ljus grönsaksfond. 1,5 dl okokta vanliga makaroner. 2,5 dl Rapsolja
Förrätt, varmrätt och dessert till nyår

Förrätt, varmrätt och dessert till nyår

Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar till en hel nyårsmeny. Den här förrätten tycker jag är perfekt att börja en trerätters måltid med
Nyårsafton – fyra förrätter, fyra desserter & ett råd

Nyårsafton – fyra förrätter, fyra desserter & ett råd

Nyårsmeny2015 med Grevinnan och betjänten – avokadosoppa, serranolindad rödspätta & portvinskokta päron. Nyårsmeny 2014 – sydfranska influenser. Nyårsmeny 2013 – från chèvre och vildsvin till skummande skumpa
Vegansk bouillabaisse

Vegansk bouillabaisse

Vegansk nyårsmeny – Mera förslag. Vegansk nyårsmeny – flera förslag. 250 g ostronskivling. 150 g svarkål (1/2 knippe). 2,5 msk ljus grönsaksfond. Ha därefter i vitt vin, krossade tomater, saffran, grönsaksfond, sojasås, 1 grovhackat noriblad, kombualgerna och låt koka i 10-15 minuter eller tills syran från vinet mildrats något. 250 g ostronskivling. 150 g svarkål (1/2 knippe). 2,5 msk ljus grönsaksfond
Idéer till Nyårsmenyn

Idéer till Nyårsmenyn

Jag vill göra en fyra rätters meny. alltommat, avokado, biff welington, biff wellington, choklad, efterrätt, förrätt, idéer, julgodis, lax, Meny, musslor, nyår, nyårsmeny, räkor, sufflé, tina nordström, tomtar
Vegansk renklämma

Vegansk renklämma

*** I samarbete med Yi Pin ***. Hej. Den här helgen var jag på Vegovision och sålde merchandise, signerade kokböcker, föreläste och lagade en massa mat i vår monter