Det är verkligen gott och passade fint till den här desserten. Bäst jag redovisar vår nyårsmeny för er så jag inte glömmer bort den, det gjorde jag ju nämligen senast
Till dessert skulle serveras en chokladlakritsmousse med mandelflarn, vispgrädde och en bärkompott, men det gick ta mig tusan inte, vi var så galet mätta, matkoma är bara förnamnen så det fanns helt enkelt inte det minsta lilla utrymme kvar för det
Vi håller på att planera för nyårsmiddagen och jag ska idag provlaga den tänkta desserten. För dig som fortfarande inte har spikat nyårsmenyn har jag här kombinerat två nyårsmenyer på temat vegetariskt respektive fisk- och skaldjur
Desserten blir (kanske) något med frukt. Letar du efter fler menyförslag kommer här Nyårsmeny 2014 – sydfranska influenser och Nyårsmeny 2013 – från chèvre & vildsvin till skummande skumpa
Tillsammans valde vi desserten – glass och choklad. Eftersom mini är strulig med sömnen bestämde vi oss tidigt för att fira hemma för att göra det så bra för oss alla som möjligt
På menyn står denna underbara varma smörgåstårta (en favorit i repris), följt av en härlig dessert bestående av gräddig vaniljglass och en smarrig chokladfudgesås (se recept längre ner)
Till desserten. Till desserten. Rödlökscheesecake med löjrom. Lättgjorda tilltugg till välkomstskumpan, som står klara i kylen och bara toppas med rom inför serveringen
Dessert. I dagens inlägg så presenterar jag de senaste fyra årens nyårsmeny och ett genomgående inslag är ju toast skagen (som jag älskar) och pannacotta, men i år kommer det att bli ändring på det
Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar till en hel nyårsmeny. Jamen då kommer här några tips både på förrätter, varmrätter och desserter