Till förrätt kan man gärna göra något med fisk eller skaldjur som också är nordiskt och är i säsong under vintern, exempelvis gravade laxrullader med örtcréme (recept kommer så småningom), halstrade pilgrimsmusslor eller en räkcocktail
Vi hade en nyårsmeny innehållande havets läckerheter, vi älskar ju det, fisk och skaldjur. Till varmrätt gjorde jag en fisksoppa som jag sett inne hos Helena
Huvudrätterna är kyckling och fisk, och så blir det frukt till efterrätt. Letar du efter fler menyförslag kommer här Nyårsmeny 2014 – sydfranska influenser och Nyårsmeny 2013 – från chèvre & vildsvin till skummande skumpa
Salta och peppra fiskfilèerna och dela i portionsbitar (fisken behöver rejält med salt. Lägg fisken över purjon och tomaterna, riv skalet från citronen och pressa saften från ca halva citronen ner i grytan
Visserligen har vi ju redan lagt upp några förslag till nyårsmeny, dom hittar du här, men tips på lättlagad och smarrig festmat kan man väl aldrig få för många av
Tänkte dela med mig av lite av vår nyårsmeny. Förrätt bestående av gratinerad hummer, creme brulé med myntamarinerad citrussallad till dessert och däremellan åt vi fina fisken nedan
Förslag på mjölkfri nyårsmeny . Liksom tidigare veckomatsedlar kommer jag att försöka köra enligt principen måndag – korv / kassler, tisdag – fisk, onsdag – vegetariskt, torsdag – soppa och fredag – färs, kött, fågel
Nu när julen är över och det är dags för att planera nyårsfirandet och såklart nyårsmenyn, så börjar man tänka på vilken mat som ska serveras och vilken dryck som ska drickas denna härliga dag och natt