Idag bjuder jag på tips till en nyårsmeny med klassiska recept, den typ av mat som alltid var mest populär när jag jobbade som kallskänka, kock och köksmästare under 18 år på olika restauranger
Visserligen har vi ju redan lagt upp några förslag till nyårsmeny, dom hittar du här, men tips på lättlagad och smarrig festmat kan man väl aldrig få för många av
Sen hem och laga nyårsmeny, det var en speciell och lite motsägelsefull upplevelse på samma dag. * Purjolökstarte med löjrom* Kalvfilé med svartvinbärssky och rostade gräddiga rotfrukter* Äppelflarn med ingefärsgräddeLÖJROM - HUSMORS NYÅRSFAVORITViktors nyårsmeny faller mig i smaken av några olika skäl
Tills mina löften kickar igång på allvar bjuder jag så länge på årets nyårsmeny. Nytt år och nya tag. I år lovar jag mig själv att 1) Njuta mer av livet i allmänhet och av maten i synnerhet