- Servera varm eller kall, tillsammans med en klick grädde eller glass och mandelbiskvier. Det går inte ens att jämföra mednyponsoppa du gör själv på egenplockade nypon
Servera medglass, grädde, mandel eller drick som den är varm eller kall. Nu är rosbuskarna sprängfyllda med härligt röda nypon som i sin tur är härligt sprängfyllda med vitamin C och andra nyttigheter
Då skulle den vara ljummen med en klick lättvispad grädde (ABSOLUT ingen glass och helst inga mandelbiskvier) men nu för tiden föredrar jag att dricka den rakt upp och ner, oftast till frukost eller till kvällsmat
Om du väljer att äta den i tallrik kan du förstärka medglass, grädde eller mandelbiskvier. Egentligen finns det ingen anledning att köpa färdig nyponsoppa
Ät den som den är eller medglass, vispad grädde och mandelbiskvier. Jag äter gärna nyponsoppa tillsammans med keso och en surdegsmacka, perfekt lunch att ta med till jobbet
• C (svarta vinbär, nyponsoppa, persilja, pepparrot, gul paprika, kiwi). Att detoxa innebär att man stimulerar kroppens avgiftnings- och utrensningsorgan med örter och andra medel som stärker, rensar, dumpar och hjälper till att bygga nytt
Nyponsoppa. Var noga med att bara använda obesprutade blommor. Sockret går att använda som smaksättning i alla tänkbara kakor och krämer eller bara som puder över någon trevlig efterrätt eller glass
Lyckades få i mig lite nyponsoppa och sedan kunde jag somna med en lagom nöjd mage. Fick leva på Sparrissoppa (som var god som tur var), nyponsoppa och lite lättdryck