Köttet var väldigt råsa, lite blodigt och smalt i munnen. Nyårsmenyn på vårt bord blev. Köttet går att förbereda innan gästerna kommer, låt det bara vila i kylen i smördegen
Putsa köttet, skär filén i portionsskivor. Bryn köttet i matfettet, krydda med salt och peppar. Lägg det i en ugnssäker form och fördela svamp-parmesanöverbaket på köttet
Nu söker ni efter nyårsmenyer ser vi, och reninnanlår med potatisgratäng, chokladsås och brysselkål, samt hjortronparfait med mandelskorpa, vår nordiska meny med italienska inslag som serverades på julafton, fungerar även utmärkt som nyårsmeny
2) Platta köttet genom att läggs det mellan plastfolie och sedan slå med en klubba eller kavel. Dags igen för ett lite inspirationstips inför Nyårsmiddagen
Putsa köttet och blanda sedan med olja, vitlök och timjan. Stek köttet runt om i en stekpanna. Nu var det ju så att jag ska jobba imorgon natt och på så vis inte kan ha något riktigt nyårsfirande, så jag och Berra njöt av "nyårsmiddagen" igår istället
Mitt tips för nyårsmiddag i år blir något grönare och utan kött. Varmrätten, en fylld portabellosvamp, är verkligen superlyxig och supergod och något som även den inbitne köttälskaren kommer att älska
När jag själv har letat igenom olika nyårsmenyförslag på nätet känns det som att fokus ligger på filé på olika sorters kött till huvudrätt och en och annan pilgrimsmussla bland de mer köttiga förrättsförslagen, så här kommer därför alternativ till det köttiga som blir precis lika gott, om inte godare