Smält ihop chokladen och grädden på svag värme. Rör hela tiden och se till så att grädden inte kokar. Häll över gräddblandningen i en skål och låt svalna lite
För mig ska inte en tårta fyllas med mer än två olika fyllningar. Har man för många olika smaker så kan det lätt bli konstigt, och istället för att smakerna lyfts fram så kan dem försvinna och tårtan blir smaklös
I olika recept och på olika sidor nämns olika koktider, men vanligast är 3-4 timmar. Har så många gånger läst på bloggar och matsidor om att göra kolasås på kondenserad mjölk
Använd olika skedar/vispar för att blanda varje färg, karamellfärg är STARKT. strössel i olika färger, cocktailkörsbär, spritsa mönster av frosting i olika färger
Här på bloggen hittar du en massa olika curdvarianter, spana runt. Det är en härlig, len och smakrik kräm som kan användas till bakverk, tårtfyllningar, på helgmackan osv, Det är inte speciellt svårt att göra, du borde verkligen prova
2 paprikor i olika färger. 2 paprikor i olika färger. I dag är det riktigt synd om mig. Såret/hålet efter visdomstanden gör fortfarande ont och det beror på att jag har drabbats av Dry Socket eller vad det nu hette
En underbar vaniljkräm som passar utmärkt till olika bakverk. Jag brukar använda den till att fylla mina eclair eller så brukar jag ha den som tårtfyllning
tårtfyllning, på cupcakes och som tillbehör till olika kakor, tex. Bakade en enkel gräddtårta till sonens 5-årsdag, imorgon när vi firar honom igen vill han ha en Frosttårta