Det för enkelt för att publicera ett recept på så ni får bara en bild. Häromdagen när vi inte var speciellt hungriga åt vi det här till middag – omelette med langostillbehör
Köttfärsgratäng/omelette. Köttfärsgratäng/omelett med recept från Birgitta Höglund. I receptet nedan har jag ändrat och anpassat efter vår familj men original receptet hittar du här
Och den här gången åt jag mer omeletter än jag någonsin ätit tidigare i Grekland. Jag kommer att återkomma med mera mat från Grekland, och naturligtvis också recepten så långt det är möjligt
I felt like eating some warm food for breakfast today, so I made a sweetpotato & feta cheese omelette, and paired that with a green juice-smoothie with Granny Smiths, lemon, spinach and banana
Igår lagade jag tortilla española,spansk omelette, som bidrag till tapas. Lägg en tallrik på och nu kommer utmaningen, vänd alltihop så omeletten är uppochner på tallriken
Där steker de omeletten med örter och finhackad lök. Som jag sagt tidigare så är experimentlustan i köket inte så stor här på Sao Miguel och det gör mig stundtals lite olycklig (varför inte ändra det där receptet och minska buljongen när det blir för salt gång efter annan eller varför inte hacka ner en ört eller pressa några droppar citron när det är så lätt att göra stor skillnad
Används till grytor, omelette, kryddning till varma mackor och mycket mer. Som tur är så har jag ett rejält lager hemma och blev väldigt inspirerad av just detta recept
Jag har svårt att bestämma mig - rosévin, musslor (jag också), en riktigt god omelette, en bit biff med god fransk sallad, salad nicoise, pisaladière, sallad med getost, lammgryta, en sydfransk fisksoppa