Zucchiniplättar med BrieostNu är inte det här den allra mest inspirerande matbilden jag lagt ut men ta mig på orden när jag säger att jag nästan dog en lite smula så gott detta blev
Införskaffade lite get brie och salami. Man kan säga en hel del om att äta lunch ute. Försöker att välja så bra mat som möjligt, men i dag blev jag inte varaktigt mätt
Brie de Meaux – Prutt är samlingsordet för vad lukterna från denna rackare påminner om. Androuet har, för oss som älskar ost, som bekant öppnat deras andra butik på Söder
Andra fyllningar kan vara brieost och salami eller fetaost och soltorkade tomater. Jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, frasiga gifflar med ost och skinka som fyllning
Lägg rödbetskivor ovanpå osten och strö över nötterna. Sätt in plåten under grillen i ugnen och grilla ett par minuter tills osten börjar smälta och bröd och nötter får en fin gyllenbrun färg
varm mild brieost med söta fina pinjenötter och valnötter, mums. Här har vi en goding till ostbrickan. Man kan variera det i all oändlighet med olika sorters ostar och olika sorters nötter
Lägg på sparrisen och brieosten i bitar. Strö den rivna osten i pajskalet. 1 dl ost. 150 g brieost. Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa