Blanda mjöl bakpulver socker o salt i en matberedare, tärna i smöret och kör på högsta hastighet tills smöret finfördela tillsätt filmjölk o båda ostsorterna kör maskinen tills allt blandats fördela smeten i ca 20 muffinsformar grädda i 225 gr ca 15 min 8 dl mjöl
Ostbollar Ingredienser500 g Apetina Classic (Ost som liknar fetaost, men är krämigare)0,5 dl finriven parmesan0,5 liten röd paprika0,5 liten gul paprika2 kvistar färsk timjanGör så härHacka allt fint och lägg i en stor bunke
Där fanns morot- och linssoppa, quinoapuckar med rosmarin och citron, bretzels med senap, mandel- och ostbullar, grönkål- och ädelostspaj, ambrosiakaka, schackrutor och perfekta mandelmusslor
Varenda gång jag råkar säga att jag vill ha en "ostbulle" tittar Calle på mig som om jag kommer från Neptunus, och så berättar han gärna att man minsann inte säger "bullar" i Göteborg utan "frallor"