Oxfilé fylld recept

Oxfilé med svamp, rödvinsås och rotfruktskaka

Oxfilé med svamp, rödvinsås och rotfruktskaka

Oxfilé. Oxfilé. Stycka oxfilén i 4 bitar. 700 g oxfilé, gärna mittbiten. Gör så här. Rotfruktskaka. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Oxfile Wellington med potatisgratäng

Oxfile Wellington med potatisgratäng

På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilé med lite gojs i. Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept
Kallskuren oxfilé

Kallskuren oxfilé

Vi bjöd på buffé med kallskuren oxfilé. Putsa oxfilén. Klappa in kryddmixen runt om oxfilén. Lägg upp oxfilén på fat och låt den kallna
Ostfylld oxfilé med pestosås

Ostfylld oxfilé med pestosås

Putsa och skär oxfilén i fyra bitar. 750 g oxfilé. Bind upp bitarna med bindgarn runt om midjan på köttet, se bild
Oxfilé alla Venezia

Oxfilé alla Venezia

Resultatet blev en helstekt oxfilé med ricotta och spenatfylld tortellini, hyvlad parmesan och hemgjord pesto
Oxfilé med svampgratäng

Oxfilé med svampgratäng

Torka av oxfilén, salta och peppra och stek i smör och lite rapsolja i 2-3 minuter per sida. 4 bitar oxfilé (à 175 g). 4 bitar oxfilé (à 175 g) 900 g mjölig potatis, i skivor 0,5 liten rotselleri, i skivor 200 g trattkantareller (eller kantareller) 1 gul lök, i tunna skivor 3 klyftor vitlök, finhackade 2 msk färsk timjan, hackad 3 dl vispgrädde 40 % 2 dl mjölk 2 dl västerbottensost eller annan lagrad ost, riven 100 g ruccolasallad 250 g cocktailtomater 1 rödlök, tunt skivad i ringar 2 msk olivolja 1 msk balsamvinäger salt peppar
Oxfilé med "potatis i elden"

Oxfilé med "potatis i elden"

Skogens guld tillsammans med Svensk Oxfilé. Lägg upp på tallrik potatishalvorna, oxfilé med vitlökssmör och en hög med kantareller ovanpå