Bryn i smör och olivolja i en stekpanna, lägg på ugnsplåt. Använd en stektermometer och stek till medium i 120g ugn till ca 56g kärntemperatur. 120g ugn
Under tiden köttet steks i ugnen, riv potatis grovt (Janssons frestelse strimlor). Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev
Lägg över det i en avlång ugnssäker form som får plats bredvid cocotteformarna. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
När köttet fått en fin yta läggs det i en ugnsform. Oxfilé. Putsa oxfilén fri från hinnan. Sätt ugnen på 100 grader. Skala och dela palsternackorna, rosta i ugnen på 175 grader med olivolja tills de är mjuka. 800 g oxfilé. Oxfilé800 g oxfilé olivolja salt peppar 2 klyftor vitlök
Blanda vatten och strösocker och upphetta det i mikrovågsugnen. Oxfilé. Sätt sedan in köttet i 175 grader i ugnen till ca 63 gradig i innertemperatur för medium. 800 g oxfilé, 200 g/pers. Oxfilé800 g oxfilé, 200 g/pers 3-4 msk smör, till stekning salt (efter smak) peppar (efter smak)
Stick in en stektermometer och tillaga i ugnen tills innertemperaturen är 55° för rött kött, 60° för rosa kött och 65° för lätt rosa kött. 900 g oxfilé
Oxfilé. köttsaft, från oxfilén. Häll på cirka 2 dl vatten och låt köttet gå färdigt i ugnen på 150-160 grader tills innertemperaturen håller cirka 60 grader. Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 40 minuter. 800 g oxfilé. 800 g oxfilé salt peppar. Sås köttsaft, från oxfilén 2-3 dl grädde 1-1,5 dl rödvin soja salt peppar
Stick in en stektermometer och tillaga i ugnen tills innertemperaturen är 55° för rött kött, 60° för rosa kött och 65° för lätt rosa kött. 900 g oxfilé
Här kommer ett jättegott recept på helstektoxfilé i ugn med hemmagjorda pommes till =). Skölj potatisen och skär den sedan i stavar och lägg på en ugnsplåt tillsammans med olivolja och salt
oxfilé,. Häll över i en ugnssäker form eller portionsformar. 800 g oxfilé i bit2 dl hackad färsk timjan och rosmarin400 g cocktailtomater på kvistSaltSvartpeppar. Gratinera gratängen högt upp i ugnen på 250° i ca 5 min. kossa 800 g oxfilé i bit
Häll över i en ugnssäker form med hög kant, ca 25 cm i diameter, eller 4 portionsformar. Gratinera gratängen högt upp i ugnen på 250°, ca 5 min. Stek köttet mitt i ugnen på 150°