Oxfilé kantarellsås recept

Oxfilé med kantarellsås och wokade grönsaker

Oxfilé med kantarellsås och wokade grönsaker

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram oxfilé 1 msk smör 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Grönsaker 1 odefinierad broccoli , huvud 1 odefinierad rödlök(ar) 1 msk olivolja , extra vergine 1 paket sockerärter 1 odefinierad salt Sås 200 gram kantareller , färska 3 odefinierad Schalottenlök(ar) 1 msk smör 1 odefinierad salt 1 dl grädde 0,5 dl vatten 100 gram grönmögelost Köp receptet
Oxfilé med svampsås

Oxfilé med svampsås

0,9-1,2 kg oxfilé 2-4 msk smör att steka i salt grovmalen svartpeppar. 16-8 portioner kantarellsås. 10,9-1,2 kg oxfilé. 16-8 portioner kantarellsås
Musslor, räkor, oxfilé och en paus

Musslor, räkor, oxfilé och en paus

Tournedos med bearnaisepotatis och kantarellsås. Låt bitar av oxfilé bli rumsvarmt. Lördagens middag var verkligen en smakexplosion och väldigt,
Potatismuffins

Potatismuffins

Vi åt dem till en fin bit oxfilé och kantarellsås på nyårsafton. De här potatismuffinsen är goda till vilken kötträtt som helst, men kan också ätas som en egen vegetarisk rätt med en innehållsrik sallad till
Grosshandlarplanka

Grosshandlarplanka

Servera två oxfilébitar, kantarellsås på varje planka och toppa med bacon och grillad sparris. Oxfilé. 1800 g oxfilé. 1Oxfilé i porterlag1 hel vitlök 2 röda chilifrukter 2 cm ingefära 50 cl porter 3 dl japansk soja 6 lagerblad 800 g oxfilé. Lägg oxfilébitarna i lagen och låt dem koka 1,5 minut
Nyttig tonfiskgryta i Crock Pot

Nyttig tonfiskgryta i Crock Pot

Oxfilé tillagad sous vide. Till detta frasiga potatisbakelser, sallad samt kantarellsås och vinsås från Jesses
Kött, sås och potatis!

Kött, sås och potatis!

Och den bästa restaurangen är nog hemma, ändå, när Olof slår på stort och fjäskar med oxfilé, kantarellsås och potatis, och serverar finrött till det