Oxfilé parmaskinka recept

Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma

Krydda köttet med peppar och täck med parmaskinka. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
Oxfilé Wellington

Oxfilé Wellington

1 kg oxfilé. 7 skiva parmaskinka. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det runt om i en stekpanna med smör
Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås

Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås

champinjoner 1 msk margarin eller smör 2 dl crème fraiche 1 tsk soja (kinesisk) 1 tsk salt 1 krm peppar Sås 2 schalottenlökar 2 msk margarin eller smör 3 msk socker 2 krm grovmald svartpeppar 4 dl vatten 1 dl koncentrerad kalvfond 1 dl balsamvinäger 2 msk soja 2 1/2 msk maizenaredning för mörka såser Parmalindad oxfilé 1 1/5 kg oxfilé 8 skivor parmaskinka 2 msk margarin eller smör 2 tsk salt 1/2 tsk grovmald svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxfilé med kantareller och dragon

Oxfilé med kantareller och dragon

serranoskinka (kan ersättas med parmaskinka). Krydda oxfilén med färskmalen svartpeppar. Lägg oxfilénåt sidan i en ugnsform
Oxfilé med parmaflarn

Oxfilé med parmaflarn

Servera oxfilén med såsen och hasselnötspotatis, toppa med parmaflarn och persilja. 1 1⁄4 kg oxfilé. 8 skivor parmaskinka
Parmalindad oxfilé med parmesanmos

Parmalindad oxfilé med parmesanmos

Putsa oxfilén fri från senor och hinnor. 600 g oxfilé. 125 g parmaskinka. Gör små snitt runtom i köttet med en spetsig kniv

Filoinbakad oxfilé med balsamvinägersås

Fräs svamphack, lök, vitlök och parmaskinka i smör på låg värme. Skär oxfilén i jämnstora bitar. Lägg en bit oxfilé i mitten och toppa med en sked fyllning
Oxfilé med parmaflarn - Recept | Arla

Oxfilé med parmaflarn - Recept | Arla

Servera oxfilén med såsen och hasselnötspotatis, toppa med parmaflarn och persilja. 1¼ kg oxfilé. 8 skivor parmaskinka. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg oxfilé 2 tsk salt ½ tsk svartpeppar Arla® Svenskt Smör 2 små rödlökar 4 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk vitvinsvinäger 2 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja 1 dl vitt vin salt och peppar 8 skivor parmaskinka Hasselnötspotatis
Rödvinssås till helstekt oxfilé

Rödvinssås till helstekt oxfilé

Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Nyårs meny

Nyårs meny

linda parmaskinkan o ringla över balsamvinägern. linda parmaskinkan o ringla över balsamvinägern. 6 skivor parmaskinka. 6 skivor parmaskinka
Planka

Planka

Ca 500 gram oxfilé eller rostbiff (skivor) . 150 gram parmaskinka . Knäck bort ändan på sparrisen och linda 3-4st sparris med en skiva parmaskinka. Ca 500 gram oxfilé eller rostbiff (skivor). 150 gram parmaskinka
Nyårsmeny 2015

Nyårsmeny 2015

Ja, oftast blir det oxfilé på bordet i de svenska hemmen på Nyårsafton har jag märkt, och visst tusan är det galet gott med oxfilé, det ska jag inte neka till
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön. På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla vuxenketchup över