Krydda köttet med peppar och täck med parmaskinka. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
Fräs svamphack, lök, vitlök och parmaskinka i smör på låg värme. Skär oxfilén i jämnstora bitar. Lägg en bit oxfilé i mitten och toppa med en sked fyllning
Servera oxfilén med såsen och hasselnötspotatis, toppa med parmaflarn och persilja. 1¼ kg oxfilé. 8 skivor parmaskinka. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg oxfilé 2 tsk salt ½ tsk svartpeppar Arla® Svenskt Smör 2 små rödlökar 4 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk vitvinsvinäger 2 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja 1 dl vitt vin salt och peppar 8 skivor parmaskinka Hasselnötspotatis
Ca 500 gram oxfilé eller rostbiff (skivor) . 150 gram parmaskinka . Knäck bort ändan på sparrisen och linda 3-4st sparris med en skiva parmaskinka. Ca 500 gram oxfilé eller rostbiff (skivor). 150 gram parmaskinka
Ja, oftast blir det oxfilé på bordet i de svenska hemmen på Nyårsafton har jag märkt, och visst tusan är det galet gott med oxfilé, det ska jag inte neka till