Oxrullader med gräddsås recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Red av med maizena om du vill ha tjockare sås. Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Låt svalna och blanda med senap och persilja. Rulla ihop skivorna och fäst med tandpetare så de håller ihop
Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Oxrullader i gräddsås och kokt potatis

Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader med gräddsås och pressgurka

Oxrullader100 g rökt sidfläsk 1 gul lök 1 dl ättiksgurka, strimlad 0,5 dl skånsk senap 8 skivor innanlår, av nöt (ca 600 g) 1 msk smör salt peppar 2 dl rött vin 2 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé

Oxrullader i gräddsås

Saftiga oxrulladermed en fyllning av bacon, purjolök och persilja i en god gräddsås. Fräs i en stekpanna med lite smör
Per Morbergs oxrullader med gräddsås

Per Morbergs oxrullader med gräddsås

Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gräddsås 0 st buljong , från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond , koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé Köp receptet Näringsvärde Kcal
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
LCHF - Oxrullader med gräddsås

LCHF - Oxrullader med gräddsås

Salta, peppra och rulla ihop - börja i hörnet med fyllningen. Gräddsås. Låt koka upp och smaka av med eventuellt lite mer salt och peppar
Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrullader med medelhavsfyllning

Oxrulladermedmedelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Garnera med timjan. 3 dl Kelda® klassisk gräddsås. 1 dl vatten 3 dl Kelda® klassisk gräddsås