Oxrullader med rödvin recept

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Oxrullader med skogssvamp och rödvinsås

Stek oxrulladerna i smör. Fäst ihop rulladerna med en timjankvist eller tandpetare. Häll rödvin, vatten och Bong Touch of Taste Oxfond i en gryta
Oxrullader med vulkansås

Oxrullader med vulkansås

Servera med stabbigt, starkt potatismos (gör som en liten vulkan där du kan hälla såsen i mitten) och ett gott rödvin
Oxrullader i rödvinssås

Oxrullader i rödvinssås

fast rulladen med en tandpetare. Sätt in grytan i ugnen med. grytan med lite balsamvinäger och red av med redning
Gårdagens

Gårdagens

Klyfta potatisar och in i ugnen med lite salt och timjan. På slutet kan ni slänga i en skvätt rödvin och reducera så det inte är nån vätska kvar

Oxstek på spanska

 Ta upp steken och håll den varm med ett folietäcke. Smaka av med salt och peppar. Tranchera, skär upp steken och lägg upp i ett serveringsfat med kanter

Oxrullader

Vik in ändarna på köttet och rulla ihop till rullader som fästes med tandpetare. Häll på rödvin och buljong

Hjortrullader i fyllig viltsås

Vi utgick från ett recept av Per Morberg, men han gjorde oxrullader. Längs med steken. Skär baconskivorna i två halvor, skär moroten i tunna stavar med samma bredd som köttskivorna, skär löken i halvor och skiva sedan halvorna tunt, skär gurkorna på mitten till två halvor i längdriktningen