(gör gärna ganska mycket på en gång, inte så mycket bökigare men bra att värma på). Bryn tills den är genomstekt (passa på att smaka på den med, helt allvarligt så kommer du aldrig tro att det är köttkorv
Lägg ut innanlårenpå en skärbräda och lägg lite smet på varje skiva. 4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt. Rulla ihop till rullar och lägg dem på rad tätt ihop, 4 i varje rad. Häll över fonden, täck med aluminiumfolie och bräsera mitt i ugnen på 175 grader tills de är ordentligt möra, cirka 1 1/2 timme. 500 g oxinnanlår, i tunna skivor
Lägg lövbiff av innanlårpå ett skärbräde, salta, peppra och bred ut lite dijon över köttet. Godkväll, för er som just nu funderar på vad ni ska käka så kommer ett tips på det jag gjorde igår
Bred ut köttskivorna på arbetsbänken. Salta och peppra skivorna och bred på senap. Lägg en sträng av lök och gurka på ena kortsidan av köttet och rulla ihop
- Lägg köttskivorna på ett skärbräde. - Fördela fyllningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Låt koka under lock på svag värme ca 30 minuter eller tills köttet är mört. 8 - 10 tunna skivor innanlår (ca 500 g)
Vik in ändarna på köttet, rulla samman till rullader och fäst med tandpetare. Stryk ett tunt lager med senap på köttet och lägg sedan 1 bit gurka, 1 bit späck samt lök på varje köttskiva. 600 g innanlår i 8 skivor