salt och peppar efter smak. FYLLDA OXRULLADER I KRÄMIG SÅS. Börja med att salta och peppra lövbiffarna. Servera oxrulladerna med den krämiga såsen, pressad potatis och en sallad
Smaksätt med torkad timjan och smak slutligen av med salt & peppar. Oxrullader med medelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
½ tsk salt. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lövbiff 80 g Kvibille® cheddar 3 msk dijonsenap 2 tsk hackad färsk timjan Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar Sås