Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. 1 paket bacon (140 g)
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fyll dom med ädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. En älskad husmansklassiker här hemma är rullader av alla de slag
Blanda lök, bacon, gurka och senap till en smet. 4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt
Oxrullader med bacon, saltgurka och dijonsenap. Lägg en baconskiva på varje köttskiva. 120 g bacon. 1 stor saltgurka. skär saltgurkan i 0,5 cm breda stavar. 120 g bacon. 1 stor saltgurka
1 paket fint fläsk ( eller bacon). 1 paket fint fläsk ( eller bacon). Vi hade inte alls tänkt åka någonstans i går då makens bil med barnstolarna var på verkstad några timmar
De här med ansjovis och saltgurka går heller inte av för hackor och min farmor brukade laga dem så. Den här gången fyllde jag dem med marinerad fetaost, basilika och bacon
Oxrullader med bästa gräddsåsen. hel saltgurka i stavar. Då har jag bacon i men denna gången köpte jag rent grisspäck som fick förgylla de centralare delarna av ruladerna