Oxrullader saltgurka recept

Oxrullader i smarrig gräddsås

Oxrullader i smarrig gräddsås

Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka. Skala löken och morötterna. Skär löken i klyftor och morötterna i stavar, ca 5 cm långa
Oxrullader

Oxrullader

Ingredienser Portioner. 4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxrullader fyllda med ädelost i gräddskysås

Oxrullader fyllda med ädelost i gräddskysås

Fyll dom med ädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. En älskad husmansklassiker här hemma är rullader av alla de slag
Oxrullader med gräddsås

Oxrullader med gräddsås

Lägg en klick av fyllningen och en bit saltgurka i mitten på varje köttskiva. Finhacka löken och fräs den i smör
Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Oxrullader med ljuvlig gräddsås

Dela saltgurkan i stänger och lägg på mitten. 2 st saltgurka. Börja med fyllningen. Fräs lök och bacon i en stekpanna

Oxrullader

4 pers 8 oxinnan- eller ytterlår 4 skivor kallrökt fläsk 1 rödlök 1 gul lök 1 saltgurka 1 äpple 4 msk Dijonsenap Smör Salt & peppar Sås 1 liter sky 1 oxbuljong 0,5 dl grädde Salt & peppar Skär fläsket i … 4 pers. 1 saltgurka
Oxrullader

Oxrullader

4 portioner500 g oxinnanlår, i tunna skivor1/2 gul lök, finhackad40 g smör80 g bacon, fintärnat1/2 saltgurka, fintärnad1 1/2 msk dijonsenap4 dl kalvfond1/2 dl vispgrädde1 msk svartvinbärsgelé 1/4 persiljeknippe, grovhackadSaltFräs löken mjuk i hälften av smöret, låt kallna helt
Mustiga oxrullader i sås med marsalavin

Mustiga oxrullader i sås med marsalavin

Skär saltgurkan i bitar på längden och lägg några på varje köttskiva. Häromdagen tinade vi en bit innanlår och lagade supergoda oxrullader
Hemlagad husmanskost

Hemlagad husmanskost

Oxrullader med bacon, saltgurka och dijonsenap. 1 stor saltgurka. skär saltgurkan i 0,5 cm breda stavar. 1 stor saltgurka
Kycklingrullader till fredagsmyset

Kycklingrullader till fredagsmyset

Inspirerad av tidigare oxrullader blev det förra fredagen kycklingrullader istället, och de blev verkligen kanongoda
Oxrullader i rödvinssås

Oxrullader i rödvinssås

Oj va gott detta blev. Har aldrig gjort rullader förren nu och det tar sin lilla tid i ugnen men det är dessa rullader värda
Porterkokta oxrullader

Porterkokta oxrullader

Dela saltgurkan på längden i fyra stavar. Rulla in en stav i varje lövbiff och fäst med en tandpetare. Smält en klick smör i en djup stekpanna eller gryta, och bryn ruladerna runt om

Oxrullader

Lägg på en strimlad saltgurka, rulla ihop och fäst med tandpetare. Platta ut köttet lätt. Krydda med peppar och lite salt

Gammaldags oxrullader

Bred ut köttskivorna på arbetsbänken. Skala och hacka löken och fräs den i lite av matfettet. Dela gurkan i lika många strimlor som det finns köttskivor