smör och olja att steka i. Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Lägg ner oxrulladerna och låt sjuda i ungefär 5 minuter
Oxrullader med gräddsås (p40, f48, kh6). Hej vänner,. För en tid sedan gjorde jag ganska smaklösa chokladbollar, och jag har ju sedan en tid börjat med resistent stärkelse i form av potatismjöl, så jag tänkte varför inte kombinera
Oxrullader, blomkålspuré och massor av trädgårdsarbete. När 20 minuter har gått tillsätter du tomater, champinjoner och oliver som får steka med tills kycklingen är genomstekt, i ungefär 10 minuter. Ställ in plåten i ugnen, på 225 grader När 20 minuter har gått tillsätter du tomater, champinjoner och oliver som får steka med tills kycklingen är genomstekt, i ungefär 10 minuter Salta och peppra efter smak
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Hej vänner. Nu kommer en uppdatering från senaste veckorna. Förbered er på ett galet långt inlägg min dator har krånglat så jag har haft svårt att ladda upp bilder, sånt gör en galen, eller så har det varit för fint väder eller jobbat i ateljén
När alla är färdiga är de redo att stekas snabbt. En av mina absoluta favoriträtter är oxrullader, traditionella, helt ordinära oxrullader med mängder av gräddsås, potatis, gelé och gärna blancherade sockerärtor
Tänkte tipsa er om riktigt goda oxrullader, mums. Onsdag, slagit mig ner i soffan idag, tänkte mig en dag med träningsvila, kände att jag behövde det så då fick det bli så
smör att steka i. 3-4 tomater smör att steka i. Jag har en förkärlek till rullader. En otroligt enkel rätt att laga som efter själva rullandet sköter sig perfekt själv medan den kokar
Rullader är tacksam mat, gott och enkelt och sköter sig efter rullande stort sätt sig själva. De här med soltorkade tomater, parmaskinka och basilika är urgoda