De blir jättesaftiga och passar att servera på skivor av stekt aubergine. Idag bjuder jag på ett enkelt och gott recept medfärsbiffar som är sprängfyllda med fetaost
En liten genväg blev det genom färdigtärnad fryst potatis som stektespå. Biff à la Lindström lagade han för länge sedan på en matlagningskurs han gick och han kom ihåg att det var gott
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmedstektlök och en riktigt god fet gräddsås
Servera biffenmedlöksky, råstekt potatis och en sallad. Lägg i köttbiten, låt köttet ligga någon minut i stekpannan och vänd det sedan, vänd gärna flera gånger så blir köttet jämnare stekt
Det ska inte bli genomstekt, bara få lite stekyta. Lyssna på Together We Are Stroganoff med Trio Töykeät, Pickled med The Real McKenzies och Russia med Ramona Falls
De ska få lite färg på varje sida, jag stekte ett par minuter på varje sida. De sväller mycket, så fyll eventuellt påmed vatten om det behövs för att täcka dem
Tillagad på ett lite nytt sätt, med champignoner och rödvinssmörsås, där löken får puttra mjuk. Själv väntar jag med spänning på att mitt första exemplar av boken ska komma med posten från Sverige