I Västsverige är kebabkött gjort på fläskkarré något av en specialitet, medan kebabrullar av packad nötfärs eller fläskfärs verkar vara vanligast i övriga landet
På med kebabkött och riven ost. Så här kommer några tips på vad man kan servera. Lägg upp på fat. På med riven parmesan och vrid några varv med pepparkvarnen
Häll över kebabköttet i pannan och slå på grädde. Fräs kebabköttet i omgångar. 400 g kebabkött. Toppa med riven ost och in i ugnen på 225 grader i ca 10-15 minuter. 400 g kebabkött
Servera gärna pizzan med hemgjord pizzasallad till (sök recept här på receptfavoriter). stekt kebabkött, skivad rödlök eller gul lök samt hackad pepperoni
Häll över kebabköttet i pannan och slå på grädde. Älskar att grilla på sommaren, men när det inte är grillväder får en hitta på något annat, som kebabgratäng till exempel
Orientbröden hittar man i affärens brödhylla och de påminner lite om en gräddad pizzabotten. Kebabkött + kebabsås, tacofärs + tacosås & creme fraiche, strimlad skinka, grillad kyckling, räkor eller bara grönsaker
Lägg degen på ett bakplåtspapper och lägg plastfolie över. Inte är det perfekt med kebabkött och orientdressing, men om man väljer bästa tänkbara sorter, med så låg kolhydrathalt och så kort ingredienslista som möjligt, så är det ändå milsvida från originalet från pizzerian