Detta är en typisk vardagsrätt som går snabbt att tillaga och som är perfekt värmande nu i februari. Lägg sedan halverade pakchoi runt om kycklingen i grytan
Jag älskar asiatiskt och vi tillagar det ofta här hemma. Det är första gången som jag själv köper pakchoi men jag känner så väl igen den från restauranger
Som följd av att jag var i Chinatown igår, vilket ni kan läsa mer om här, kom jag också hem med ett stort paket med pakchoi, denna asiatiska kål som jag har kommit att tycka väldigt mycket om
Skär löken i båtar, morot i tunna strimlor och pakChoi i munsstora bitar. Den här rätten går fort att tillaga och smakerna dansar i munnen och det är så gott
Koka dina risnudlar enligt anvisningar på paketet. Sist av all häller du över den kokheta buljongen som därmed värmer och tillagar det sista direkt i tallriken
1 pkt Ramen nudlar4 kycklingfiléer2 msk olja1 liter kycklingbuljong2 finhackade vitlökar3 salladslökar3 citrongräspinnar( lätt krossade)2 pakchoi1 msk risvinäger1 msk thai soja sauceSaltPepparGarnering. Ev färsk garnering1 färsk röd chiliVärm ugnen till 225 grader, lägg kycklingen på bakplåtspapper och salta och peppra, tillaga 20 minuter. Tillaga nudlarna, koka upp buljongen, tillsätt vitlöken och citrongräset, låt koka i 5 minuter, lägg i skivad salladslök och pakchoi, häll i risvinäger och soja, smaksätt med salt och peppar
Jag rev itu karrén, serverade den med jasminris och en skvätt av marinaden samt fräst pakchoi. Tillaga i CrockPoten på lägsta effekt i 10 timmar. Sätt temperaturen till 80-90 grader och tillaga i 10 timmar
Tillaga bönorna enligt anvisningarna på förpackningen. 100 g mangold eller pakchoi. Ni kanske undrar hur det har gått för mig att införa vegetarisk mat här hemma
Skölj och skär pakchoi och paprika grovt. Tillagas enligt förpackningsanvisning. Tillsätt alla grönsaker utom pakchoi och koka i ca 3 min. Lägg till sist i den stekta kycklingen och pakchoi och koka i 2 min. 1 st pakchoi