Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem
En fluffig och lätt dessert som går bra att frysa in. Jag rekommenderar dock att det är med antingen rivet lime eller citron skal i receptet eftersom att det behövs extra smak när desserten är utan tillsatt socker
Men den kan även serveras som en hälsosam dessert. Granola är en av mina tio-i-topp maträtter. Ibland finns det inget bättre än en krispig god granola tillsammans med yoghurt eller med lite mjölk
Här kommer en fräsch dessert som inte är så söt. När jag bakar eller gör desserter med kokosgrädde använder jag mig av märket Garant av den enkla anledningen att den inte är ”separerad”
→ Klicka här för fler recept på nyttiga bakverk och desserter. Dessa supergoda paleo-kakor är gjorda på kokosolja, mandelmjöl och kokosmjöl och sötade med kokossocker
Så vad passar bättre än att baka mandelkakor som kommer från den nya Paleo kokboken 'Gather - The Art of Paleo Entertaining' som Hayley Mason och Bill Staley skrivit
En snabb och god dessert får du också genom att blanda färska bär, lemon curd och lite mandelcrunch. Om du vill ha en mjölkfri lemon curd (paleo) så byter du ut smör mot ghee eller kokosolja
Inspirerad av flertalet paleorecept så fastnade jag för en cheesecake version HÄR. Har precis klippt gräset och nu en söndagsfilm men först måste jag bara få dela med mig av desserten jag gjorde till midsommar