Men nu rekommenderades det i receptet picklade grönsaker till, men jag provade istället att göra syltade kantareller som fick sällskap av parmesan- och fröpanerad squash och en ädelostcreme
Se till så du har gott om plats på diskbänken eftersom du ska panerakötten och skära upp grönsaker. Lägg köttfärsen i en skål och blanda i peppar och eventuellt lite chilipulver om du vill ha sting i biffarna
Till köttet. Använd en kötthammare eller knivskaftet för att banka köttet på båda sidorna. Avsluta med att krydda köttet med salt och peppar innan du täcker det med mjöl
¨4st bitar Torskrygg, ca 120g st2dl Vetemjöl till paneringen )det går åt mindre men det är värt att göra det lite enkelt när man panerar. ) torsken behöver ca 10min i ugen innan den blir fast och fin i köttet
Panera krocketterna först i mjölet, sedan i ägget och efter det i ströbrödet. Salta och peppra köttet. Värm en stekpanna till högsta temperatur och bryn hjortköttet till fin färg i olja och smör
Vänd kalvinnanlåren i det uppvispade ägget och panera sen med mandelmjölsblandningen. Tycker man kalvinnanlår är för dyrt så blir det gott även med billiga kött som skinkstek
Dubbelpaneraköttskivorna så här. Låt de panerade skivorna ligga och torka en stund. Vänd nu köttskivorna först i vetemjölet, skaka av överflödigt mjöl, sedan i det söndervispade ägget, låt droppa av och sist vänds de äggvända köttskivorna i det kryddade ströbrödet