Dubbelpanera i mjöl, ägg och ströbröd. Låt de panerade schnitzlarna vila i kylen på en tallrik medan du fixar potatisen, då stabbar panaden till lite och det blir enklare att steka
Panera köttet innan du steker. 700 g skinkschnitzel, ca 2 per person. 700 g skinkschnitzel. Tänk dig en italiensk saltimbocca – en schnitzel inslagen i lufttorkad skinka och salvia
Tysk wienerschnitzel – panerat kalvinnanlår – är en klassiker, som serveras med skivad citron, sardeller (eller ansjovis som på många svenska restauranger), kapris och kokta gröna ärtor och någon form av potatis
Blir det över kan man styckfrysa efter man har panerat dem. Jag letade överallt tom ringde de till Kils Slakteri för att kolla om det fanns kalvfilé men icke så jag tog helt enkelt skinkschnitzel istället
Lägg det panerade köttet på plåten. 4 st skinkschnitzel. Sätt in de panerade schnitzlarna mitt i ugnen i 25 min, vänd dem efter halva tiden. 4 st skinkschnitzel