Vänd torskfiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet. Vispa upp äggen i en djup tallrik och häll ströbröd och mjöl på varsin flat tallrik
Vänd dem först i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Rätt skönt att slippa stekoset, och så skötte sig den paneradetorsken själv i ugnen medan jag fixade tillbehören
Genom att blanda vetemjöl, kryddor och panko så tycker jag det blir en lättare panering som låter fisken komma fram helt jämfört med att traditionellt dubbelpanera
Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Vänd dem i mjölet runt om. Servera den stekta paneradetorskenmed dillmajonnäsen, kokt potatis samt ev
Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Rör ut mjölet i smöret. Servera den paneradetorskenmed äggsåsen på tallrik eller fat och garnera extra hackat ägg, citronklyfta och dill
Ångad torskmed kokt potatis och skirat smör… Alltså hur enkelt och gott är inte det. Mjöl först, uppvispat ägg sen och ströbröd sist – så långt är du med va
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Man kan panera vilken vitfisk som helst och med fördel gädda. Oftast serveras den med bara med vinäger och citron men vi la till en Dansk Remouladsås så man har något att dippa i