Panera torsk med mjöl recept

Panerad torsk stekt i ugnen

Panerad torsk stekt i ugnen

Vänd dem först i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Rätt skönt att slippa stekoset, och så skötte sig den paneradetorsken själv i ugnen medan jag fixade tillbehören
Panerad torsk med dillmajonnäs

Panerad torsk med dillmajonnäs

Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Vänd dem i mjölet runt om. Servera den stekta paneradetorskenmed dillmajonnäsen, kokt potatis samt ev
Panerad torsk med äggsås

Panerad torsk med äggsås

Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Rör ut mjölet i smöret. Servera den paneradetorskenmed äggsåsen på tallrik eller fat och garnera extra hackat ägg, citronklyfta och dill
Torsk med rester från fester

Torsk med rester från fester

Pankopaneradtorskmed kräftsallad och räksås. Börja med att vända torsken i mjölet, därefter doppar du den i ägget och sista i pankon
Panerad torsk

Panerad torsk

Lägg upp mjöl på en tallrik och blanda med salt och peppar. Servera den paneradetorskenmed önskade tillbehör
Konsten att panera fisk + Variationstips

Konsten att panera fisk + Variationstips

Ångad torskmed kokt potatis och skirat smör… Alltså hur enkelt och gott är inte det. Mjöl först, uppvispat ägg sen och ströbröd sist – så långt är du med va
Dubbelpanerad  torsk

Dubbelpanerad torsk

Stek på medelvärme i smör. Paneratorsken i mjöl, ägg och pankoströbröd. torsk,. Servera med hemgjort potatismos
Mandelpanerad fisk med gott mos

Mandelpanerad fisk med gott mos

Vi åt moset till torsk som jag panerat i mandelmjöl, rädisor, sockerärter och några tomatklyftor. Vänd torskfiléerna i mjöl, ägg och mandelmjöl
Fish´n chips

Fish´n chips

Man kan panera vilken vitfisk som helst och med fördel gädda. Oftast serveras den med bara med vinäger och citron men vi la till en Dansk Remouladsås så man har något att dippa i
Krispig fisk med småpotatis och dipp

Krispig fisk med småpotatis och dipp

Panera i mjöl, ägg och panko. Panera några fiskbitar i taget till de blir gyllenbruna, lyft upp med hålslev och låt vila på hushållspaper