Panera recept

Panera kyckling - se & gör

Panera kyckling - se & gör

Upprepa till alla är panerade. Börja med att knäcka ägget på ett fat och vispa sönder med en gaffel. Salta och peppra kycklingen runt om
Panerade halloumi

Panerade halloumi

Skär halloumin i ca 8 pinnar. Doppa dem i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek dem gyllenbruna i lika delar smör och neutral olja
Panerat bogfläsk med löksås

Panerat bogfläsk med löksås

Ett recept ur boken Hela Sveriges husman. Enkelt och väldigt gott. 4 portioner400 g magert bogfläsk2 stora gula lökar2 msk vetemjöl2 dl vatten1 1/2 msk konc kalvfond1 dl grädde1 msk dijonsenap2 msk hackad persilja1 dl ströbröd1 äggSmör och rapsolja till stekningSalt och nymalen vitpepparSkala och hacka lökarna
Panerade nötfärsbiffar

Panerade nötfärsbiffar

Panera biffarna först i mjöl, därefter i vispat ägg och slutligen i ströbröd. Stek de panerade biffarna i en blandning av olja och smör på svag medelvärme
Panerade kycklingvingar med ranchsmak

Panerade kycklingvingar med ranchsmak

Dagen till ära bjuder jag på panerade kycklingvingar med ranchsmak. Sol ute sol i sinne. Idag är det torsdag och det har varit en ganska hektisk vecka, så här med betygssättning och sommarfester
Skolans panerade fisk med kall dillsås

Skolans panerade fisk med kall dillsås

Rimmlag1 l vatten 1 msk salt 300 g torsk (fryst upptinad torsk funkar). 1Panering4 msk vetemjöl 1 ägg, uppvispat 0,5 dl vatten 2-3 dl pankoströbröd
Panerat bogfläsk med persiljesås

Panerat bogfläsk med persiljesås

PANERAT BOGFLÄSK MED PERSILJESÅS. Panerat, stekt bogfläsk är en både god och förhållandevis billig rätt, som smakar fint tillsammans med persiljesås
Panerade ost och paprikabiffar

Panerade ost och paprikabiffar

Finhacka paprika och purjolök. Grovriv osten. Blanda väl färs, purjo, paprika potatismjöl, ägg, salt och svartpeppar