Panerad fiskfil recept

Panerad fiskfilé

Panerad fiskfilé

Gör så här Skär fisken i 12 bitar. Blanda mjöl och salt på en tallrik. Vispa upp ägget i en djup tallrik eller skål
Smörrebröd med panerad fiskfilé

Smörrebröd med panerad fiskfilé

Lägg på en paneradfiskfilé, toppa med en klick remouladsås eller majonnäs, en klyfta citron samt lägg två halvor körsbärstomater på toppen
Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. 6 st djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv. 6 st djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Stekt fiskfilé i ugn

Stekt fiskfilé i ugn

Perfekt att steka paneradfiskfilé i ugn, inget os i köket och inte lika mycket fett som sugs in i paneringen
Panerad Fisk

Panerad Fisk

Beroende på vilken fiskfilé du väljer kan du eventuellt behöva blanda till lite extra mjölblandning. Ingredienser Panerad Fisk För 2 personer 400 g valfri fiskfilé 1 st ägg 1 dl mandelmjöl 0,5 tsk finkornigt himalayasalt/havssalt 0,5 tsk torkad dill Ghee eller Animaliskt fett att steka i
Panerad fisk

Panerad fisk

Paneradfiskfilé lär det bli många gånger här framöver iallafall. Att panera fiskfiléer själv är ju både extremt enkelt att göra och framförallt så mycket godare
GOD KALL SÅS TILL PANERAD FISK

GOD KALL SÅS TILL PANERAD FISK

Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten.       800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
Fisk igen!

Fisk igen!

 Denna gång panerade rödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Tina fiskfiléerna om de är frysta
Cornflakesfisk

Cornflakesfisk

500 g fiskfilé t ex sej. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök
Skagen över dagen

Skagen över dagen

stekt paneradfiskfilé med remouladesås och lingon (. Denna veckan flänger jag verkligen bara hit och dit hela tiden