Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. 6 st djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv. 6 st djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Beroende på vilken fiskfilé du väljer kan du eventuellt behöva blanda till lite extra mjölblandning. Ingredienser Panerad Fisk För 2 personer 400 g valfri fiskfilé 1 st ägg 1 dl mandelmjöl 0,5 tsk finkornigt himalayasalt/havssalt 0,5 tsk torkad dill Ghee eller Animaliskt fett att steka i
Paneradfiskfilé lär det bli många gånger här framöver iallafall. Att panera fiskfiléer själv är ju både extremt enkelt att göra och framförallt så mycket godare
Pankopanerad fisk med hemmagjord potatismos, remouladsås och räksallad. Inlägget Tunnbrödsrulle med panerad fisk, räksallad, remouladsås och potatismos dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla