Panerad rödspätta med remouladsås recept

Dansk remouladsås till panerad rödspätta

Dansk remouladsås till panerad rödspätta

God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås till panerad rödspätta

Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. (Paneradrödspätta. Remouladsås. Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare
Panerad Rödspätta m Remouladås

Panerad Rödspätta m Remouladås

) Till middag idag blev det paneradrödspättamedremouladsås och blomkålsmos. Jag paneraderödspättanmed mandelmjöl och riven parmesanost, kanongott
Panerad rödspätta

Panerad rödspätta

Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen
Remouladsås

Remouladsås

Blanda alla ingredienser, låt stå kallt en stund innan servering. 200 g majonnäs. 1 msk hackad färsk dragon
Falsk remouladsås 1

Falsk remouladsås 1

Vispa crème fraiche med elvisp så att den blir fast. Blanda pickles, crème fraiche, curry och honung och smaka av med salt och peppar
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Servera genast med tex broccoli och remouladsås, pressa gärna lite citronsaft över fisken vid servering
Matsedel vecka 34

Matsedel vecka 34

Tisdag - Paneradrödspättamed dansk remouladsås. Min fina grönögda pojke börjar förskoleklassen imorgon, och oj så stor han blir med en gång
Fisk igen!

Fisk igen!

 Denna gång paneraderödspättafiléer med potatis, gröna ärtor och latvarianten på sås, dvs. Knäck ägget i en skål och vispa upp det med en gaffel