Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. serveras med ugnbakade rotfrukter och litekrispiga grönsaker
En skinkschnitzel är inte sällan panerad, dvs doppad i en röra av ägg och ströbröd, men eftersom den röran duktigt suger åt sig fett, avstår vi det idag
I dag så är det egen panerad torsk, potatis å kall dill sås som står på schemat. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över
Man skulle även kunna säga att detta var en finvegetariskschnitzel. På tallriken hade viskivadrotselleri som panerats och stekts snabbt i stekpannan och som därefter fått steka klart iugntills den var helt mjuk
Vipanerade dom även för viville ha litekrispig yta ungefär som när man gör schnitzel. Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salamii och blev minstlika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilkenvigillade bäst
Sprang på färsk schnitzelidag när jag var och handlade och insåg när jag höll paketet i handen att det var otroligt länge sedan jag panerade just schnitzel