Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker
Jag som försöker undvika att så mycket som möjligt använda ersättningsprodukter i min mat valde att panera schnitzelnmed endast äggula och riven parmesan, och smaken blev otroligt god
Mixa ihop ost och creme fraiche med stavmixer. Förutom salt och peppar ta gärna med din favoritkrydda (jag gillar Santa Maria American BBQ "hot and smokey")
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek
Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel. Förra veckan (tror jag det var) kom jag hem till en nylagad god middag, då Leif hade lagat skinkschnitzel
I dag så är det egen panerad torsk, potatis å kall dill sås som står på schemat. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över
Vi panerade dom även för vi ville ha lite krispig yta ungefär som när man gör schnitzel. Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Panerade fingertoppar var min vardag. *Rosta paprikan i en panna på medelvärme tills den är alldeles mjuk* Banka ut schnitzeln på en skärbräda med köttyxa, se till att stå så att stänkandet blir minimalt (och byt förkläde därefter)* Lägg upp tre djupa tallrikar efter varandra på en bänk