Panerad schnitzel tillbehör recept

Panerad schnitzel med potatissallad

Panerad schnitzel med potatissallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatissallad 600 gram potatis(ar) 150 gram sockerärtor 80 gram rädisor 0,5 kruka(or) gräslök 3 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 0 st salt 0 st svartpeppar 1 dl crème fraiche Schnitzel 800 gram fläskkotlett , benfri 0 st salt 1 dl mjöl 1 st ägg 100 gram pankoströbröd 0 st olivolja 0 st svartpeppar 0 st smör Tillbehör 0,5 st Citron , i klyftor Köp receptet
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Schweizerschnitzel kallar vi den här fyllda, panerade köttbiten, men den brukar även kallas Cordon Bleu efter en berömd fransk kockskola
Panerad schnitzel

Panerad schnitzel

Schnitzeln blir saftig och god och med tillbehören smakar det fantastiskt. Schnitzel är lite av Eriks paradrätt, det blir alltid perfekt när han gör det

Panerad schnitzel Basque

Tillbehör. Schnitzel. Pilaffris. Fräs lök och ris i olja. Tillsätt salt och buljong. Koka under lock ca 18 min på svag värme