Panerad spättafile recept

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta

Panerad rödspätta

Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen

Panerad spätta med pepparrotspotatis

Lägg de panerade spättafiléerna på en skärbräda. Servera de panerade spättafiléerna tillsammans med pepparrotspotatis och haricots verts
Falsk remoulad med panerad spätta

Falsk remoulad med panerad spätta

Panerad rödspätta. Panerad spätta. Falsk remoulad 1 burk, 380 g pickles 2 dl Crème Fraiche 34% 1 tsk curry 1 msk flytande honung Salt Svartpeppar, nymald Panerad spätta 600 g spättafilé 1 dl mjöl 2 ägg 2 dl ströbröd Smör till stekning
Falsk remoulad med panerad spätta

Falsk remoulad med panerad spätta

Panerad rödspätta. Panerad spätta. Falsk remoulad. Häll av spadet och grovhacka pickles i matberedare. Vispa crème fraiche med elvisp så att den blir fast
Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Förgyll fredagen med goda smörrebröd

med panerad fisk. Passar perfekt till den panerade fisken men även till ägg, räkor, rostbiff…. Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Spätta med romsås

Spätta med romsås

Panerad spättafilé (fryst). 900 g fast potatis. dill. gurka. 2 dl crème fraiche. 75 g röd caviar. Grovhacka dillen
Panerad spätta

Panerad spätta

2 pers. Du behöver. 300 g färsk spättafilé. 1 ägg. Mjöl. Ströbröd. Salt och peppar. Gör så här. 1. Vispa ägget lätt (precis så att det börjar att skumma)

Panerad fisk som Rovin föreslår

 Vispa upp ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd fiskfiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen

Panerad ostfylld spättafilé

Salta o peppra fileérna på insidan(där osten läggs). Lägg ihop två och två med en rejäl skiva ost emellan

Panerad spättafilé

1. Vänd fisken i saltat och pepprat ströbröd. 2. Stek filéerna ett par minuter på varje sida i lätt brynt smör, på ganska stark värme