Vill man ha de ännu krispigare så varför inte göra en panering. Skölj bönorna i ett durkslag och lägg dem sedan i en skål/bunke tillsammans med hackad rödlök, smulad fetaost och kryddor – mixa till en slät smet
Häll över panko och tryck fast den runt om som en panering. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform (fukta händerna, krama pappret och forma om det är ostyrigt)
Svartpeppar till panering. Lägg dem i en smord eldfast form. 4 benfria kotletter, ca 2 ½ - 3 cm tjocka Salt Peppar Svartpeppar till panering Fyllning 1 ask Cantadou 4 peppar, 140 g 1 tsk smulad dragon 2 msk crème fraiche 1 vitlöksklyfta Sås ½ -1 dl vatten ½ buljongtärning 1 dl grädde 2 msk vetemjöl 1 tsk dragon 1 tsk paprikapulver 1 tsk kalvfond Salt Peppar
En härlig blandning med frasigt panko till paneringen. Blanda brödsmulor/ströbröd/panko, basilika, parmesan, olivolja och salt och peppar efter smak och lägg i en djup tallrik eller på ett fat
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng med rödspätta och räkor
Panering är valfritt, i ursprunget finns ströbröd med, men det är inte nödvändigt om ni frågar oss. Fräs löken i ordentligt med smör så den mjuknar, utan att den tar färg