När jag fick en liter färska hallon över efter att ha gjort den här pannacottapajen var det därför inget velande om vad de skulle användas till – en sylt med smak av stjärnanis
En väldigt lättlagad pannacottapajmed tydlig smak av sommar. Du behöver inte heller använda ugnen till denna, utan det räcker med en spisplatta för att värma grädden
Veckans söta - Hallonpannacottapaj. Därför tänkte jag idag tipsa er om en riktigt somrig pannacottapaj som passa perfekt att njuta av till skolavslutningen för att fira
hallon, blåbär och björnbär). Den innehåller massor av recept jag skulle vilja testa och nu när J fyllde år passade jag på att göra den här underbara pannacottapajen till födelsedagsfikat
Mixa hallonenmed mixerstav eller i matberedare till en puré. Jag är helt såld på snabba, lättfixade kakor och tårtor, gärna av modellen som man kan ha på lut i frysen, för att sedan plocka fram och bara dekorera med en massa färska bär
Jag fick tipsa om att testa en pannacottapaj av en kompis men ändrade lite i receptet (ovanligt va. Mixa hallonenmed mixer-stav eller i matberedare till en puré