Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. )Pannbiff med lökPannbiffar (ca 15 st)800 g blandfärs1 dl ströbröd3 dl mjölk1 gul lök2 ägg1,5 tsk salt2 krm vitpeppar2 gula lökarBlanda ströbröd och mjölk i en bunke, låt det svälla i 10 minuter. 800 g blandfärs
4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida. 300 g blandfärs. 300 g nötfärs 300 g blandfärs 2 medelstora gula lökar smör och olja till stekning 3 potatisar, kokta 1 dl gräddmjölk (0
Pannbiff med lök hör till en av mina husmanskostfavoriter. Pannbiff. 600g blandfärs. 600g blandfärs. Det här receptet är utan gluten för det tillför inget till biffarnas smak och konsistens
Jag gör köttfärs av ca ett kg blandfärs, ett ägg, riven lök, skorpsmulor, nej det heter det inte här i norr visst, men så hette det när jag var liten i Skåne, jag menar alltså ströbröd, ca 1 dl, plus några msk vatten, några msk crème fraiche
Pannbiffar. Lägg löken på pannbiffarna. 900 g blandfärs. Kram kram❤️ 900 g blandfärs. Godmorgon fina du. Tiden bara rusar iväg och jag hinner med hälften av det jag vill hinna
Pannbiff med lök är gammal, hederlig husmanskost. Det är något vi äter ganska sällan hemma, men just nu håller jag på att arbeta mig igenom en del vardagsklassiker och har kommit fram till pannbiffen