Stek pannbiffarnailite olja så att dom får färg lägg dom i en ugns form, när alla är stekta lägger man ivitlöken, paprikan och tomatpurén i pannan så att allt får steka lite
Tillsätt ägg, sambal oelek, salt och peppar och forma färsen tillportionsstorapannbiffar. För några dagar sen gjorda jag lammfärsbiffarmedfetaost och till det hitta jag ett recept med krossade tomater och mango chutney
För att maten skulle räcka till oss fem, hade jag även gjort små örtkryddade Pannbiffar. Jag bestämde mig för att grilla sadeln på dagen, medan solen värmde upp balkongen, för att sen tranchera och värma den försiktigtiugneninnanserveringen
Pannbiffar är enkla att göra och de går att variera lätt medolikasmaksättning och tillbehör. Vill du kan du hälla tomatsåsen över biffarna och låta biffarna stå och tillagasi såsen iugnen
Man måste ju variera Alla kålpuddingar, köttbullar och pannbiffaribland…. Idag har jag lagat lite lax och invigde en av Mina nya ugnsformarifrMiljögården
Bifteki, en färsbiff från Grekland som precis vår pannbifffinnsiolikakryddningar. Jag serverade minabiftekimedugnsrostade rotsaker, ugnsbakade körsbärstomater och tzatziki
Pannbiff är klassisk husmanskost som man kan variera på en rad olika sätt. Man kan välja att servera den traditionelltmed stekt lök, potatis och skysås eller som här fyllda med kryddsmör
Att ha ifetaosti smeten när man gör pannbiff är jättegott, det är allra godast med lammfärs men det fick jag tyvärr inte tag i denna gången så det blev vanlig nötfärs
Kröp i morgonrocken och tog medMigmedfrukostfilskålen & flingorna, överfylld rosa tekopp och bredd ost/skinkmackamedi sängen tillsammansmed datorn, deklarationen och den svarta lilla lådan medräkningar