Pannbiffar recept

Klassisk pannbiff med lök

Klassisk pannbiff med lök

Forma pannbiffarna till stora köttbullar och platta ut. Samtidigt som du steker pannbiffarna steker du även löken
Pannbiff med broccolimos

Pannbiff med broccolimos

Pannbiff på en broccolimosbädd som serverades med stekt lök, gräddsås och lågkalori lingonsylt. Ida´s broccolimos/broccolipuré
Pannbiff i krämig tomatsås

Pannbiff i krämig tomatsås

Detta var riktigt gott. Brukar göra pannbiff med lök men idag blev det med en krämig och smakrik tomatsås
Mannerstöms pannbiff med lök

Mannerstöms pannbiff med lök

Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida
Vegetarisk pannbiff med lök

Vegetarisk pannbiff med lök

Vad är väl en exkursion in i husmanskostens förlovade land om den inte åtminstone till viss del är ledsagad av herr Leif Mannerström
Paleorecept: Pannbiffar i svampsås

Paleorecept: Pannbiffar i svampsås

Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Jag förstår om ni tycker att det börjar bli lite tjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Pannbiff med lök

Pannbiff med lök

Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. )Pannbiff med lökPannbiffar (ca 15 st)800 g blandfärs1 dl ströbröd3 dl mjölk1 gul lök2 ägg1,5 tsk salt2 krm vitpeppar2 gula lökarBlanda ströbröd och mjölk i en bunke, låt det svälla i 10 minuter
Pannbiff med svampsås

Pannbiff med svampsås

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Svampsås 1 gul lök 250 g champinjoner 1 msk olja 1 msk balsamvinäger 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 1 dl crème fraiche 1 msk soja salt och peppar Pannbiff ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 msk senap gärna dijon 1/2 dl vatten 3 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pannbiff med lök & Skysås

Pannbiff med lök & Skysås

Forma pannbiffarna till stora köttbullar och platta till. Häll löken över pannbiffarna och in i ugnen igen medan såsen blir klar
Mannerströms pannbiff med lök

Mannerströms pannbiff med lök

Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida