Jag lärde mig det av receptet på de indiska pannbröden, chapatis. Den har jag gärna i pastasåser, smaksätter grillat och ger här smak åt ett härligt lättgjort pannbröd som snabbt svängs ihop och gläder hela familjen
Recept. vivitcz. mån, 2013-09-09 22. 09. 40min. (0). 1. Blanda in ägg i vetemjöl2. Koka upp vatten och häll i vetemjöl, knåda till en jämn deg, täck med en köksduk och låt stå i en halv timme3
Där hittade jag bland annat det här receptet på härliga italienska pannbröd. Jag fick "Stora boken om bakning" i julklapp, en mycket bra och inspirerande bok som kommer att användas massor i mitt kök
Väl hemma igen bakade Moa och jag pannbröd. Moa hade fått det i skolan i veckan och tyckte det var så gott att hon bett mattanterna om receptet, och det fick hon
1. Stöt kryddorna i en mortel. Blanda ingredienserna till en deg i den ordning de är uppräknade. 2. Dela degen i 20 bitar och forma dem till runda, släta bullar