Stek varje pannkaka någon minut på varje sida, så att de får en fin färg. Mixa samman samtliga ingredienser i någon minut tills du fått en fin pannkakssmet
Vänd pannkakan när den börjar bli färdig och grädda den andra sidan av pannkakan. Dessa pannkakor är fluffiga, söta och fyllda med fibrer, protein och nyttiga fetter
Holistic Protein. Protein Brownie CheesecakeEn oemotståndlig brownie toppad med krämig cheesecake. Kakan är helt fri från gluten och tillsatt socker och innehåller rikligt med protein
Gott i alla fall, pannkaka på vetemjöl behöver man inte längta efter. Mascarponen, äggen och kvargen innehåller mycket protein och fett kommer från mascarpone och äggen
Om man vill kan man servera med valfritt protein. Det går även bra att blanda ner även andra grönsaker eller protein i smeten, exempelvis edamamebönor eller räkor
Stek på medel till hög värme tills pannkakan "torkat", vänd på den och stek andra sidan. Anledningen till att jag byter ut lite av vetemjölet är att bovetemjölet och fiberhavregrynen innehåller runt 30% mer protein än vetemjölet och dessutom innehåller mer fibrer