Mango, bananer, citrusfrukter av alla de slag, guava, papaya, ananas. Men, men, banankaka äter man kanske inte främst för att vara nyttig, så i det här receptet nöjde jag mig med den vanliga karamelliserade mjölken som är sötad med vanligt socker
, tänker ni säkert då Milda rabarber överflödas utav recept på vardagsmat för tillfället. russin, tranbär och papaya)2st äggvitor1msk honung eller lönnsirap Mixa alla ing. Låt kakan svalna i formen i 10-15minuter
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Använd 2 matskedar smet per kaka och forma bollar som placeras på bakplåtspapper med ungefär 3 cm mellanrum. 1 dl torkad papaya
Recept/Styling. Gör tillbehören när kakan är i ugnen. Lägg en del av fruktsalladen på kakan och resten i en skål och häll på citronsirap /på kakan eller i skålen
Skölj och blötlägg aprikoser, fikon och papaya några timmar. Halvera då receptet. Kakan passar både som godis och till dessert, gärna då med lite vispgrädde
Lägg papayaskivorna på kakan och häll mandelsmeten över. Ta kakan ur ugnen. Kavla ut degen på en plåt till en rund kaka, ca 25 cm i diameter (använd bakplåtspapper). Grädda kakan i 225°C, i mitten av ugnen, 10-12 min
Skölj och blötlägg aprikoser, fikon och papaya några timmar. Halvera då receptet. Kakan passar både som godis och till dessert, gärna då med lite vispgrädde
Blåbär och bananExotiskt med mango, papaya och bananMiddagar och lunch. Det har gått jättebra, har inte varit så svårt att vara utan laktos, spannmålsprodukter och socker, även om jag saknar latten på jobbet och nu i helgen så har det suktats efter chips eller en smarrig kaka
Och så ett fat med mango, papaya, banan. Nu har det gått en evighet och en dag sedan senaste inlägget med recept här på bloggen och inte kommer det något nu heller