1 klyfta skalad och urkärnad papaya - ca 70 g. saft av en saftig pressad blodapelsin - ca 1 dl + att jag tog lite av fruktköttet också. 1 stor bit skalad mango - ca 135 g 1 klyfta skalad och urkärnad papaya - ca 70 g saft av en saftig pressad blodapelsin - ca 1 dl + att jag tog lite av fruktköttet också
Adams rib rub eller någon annan torr rubbing som helst ska innehålla papaya. saften från en citron. Med nedan recept tänkte jag vara med och tävla om att bli Årets grillmästare 2014, en bloggtävling som anordnas av Ica
På missionsstationen i Kongo där jag växte upp började vi alltid dagen med färsk frukt, ofta just grapefrukt, men också ananas, papaya, avocado, banan, mango
Likaså med ananas, mango, papaya, äpplen, kiwi, apelsin, m m. Börja med att pressa lime i en skål, och att gröpa ur passionsfrukten och lägg i en sil, så att saften rinner ner i skålen, hjälp till med en sked att pressa ur all saft
Mango ihop med papaya är också gott i en salsa. Denna gång blandade jag 1 avokado, 1 mango, 1 röd snackpaprika, 1 röd chili och pressade saft från ½ lime över